PDA

View Full Version : Diab FM Not Working =)



Diab Knight
06-01-2010, 05:50 PM
Please.... Diab FM is not Working

Its Not Loading...Its Ready only Like

Why that ?


http://i49.tinypic.com/j8pdt5.jpg

Ahmed El Ganayni
06-01-2010, 06:07 PM
انا كنت بستعمل موزيلا و مشتغلش ف جربت العادي اشتغل 100 100
جرب كدة

Diab Knight
06-01-2010, 06:43 PM
Thanks but the same problem :S

please anyone can help me in this

Elza3im
06-01-2010, 08:31 PM
مش شغال معايا أنا كمان يا دياب مش عارف ليه

Tamer Magdy
06-01-2010, 08:34 PM
مش شغال معايا

abdelrahman shawky
06-01-2010, 10:36 PM
أعتقد بيشتغل على
internet explorar
بس لأنه عندي مش شغال على
google chrome

Tamer Magdy
06-01-2010, 10:49 PM
اشتغل تمااااام على فيرفوكس وانترنت اكسبلو

KareeM EzZ
06-01-2010, 11:35 PM
طب بتشغلوه ازاى

Ahmad Aseri
06-01-2010, 11:37 PM
internet explorar انا شغال معايا على

Diab Knight
06-01-2010, 11:56 PM
i used the internet explorer but the same problem :S

its need any flash player or something like this ????????

diabian_knight
06-02-2010, 12:38 AM
I think it's a codecs problem or something like that ...

Elza3im
06-02-2010, 09:35 AM
يـــــــــــا ريـــت الأداره تــقــولـنـا عـلـي الـحـل

Abd El-Rahman
06-02-2010, 11:03 AM
Try This Gyus:happy:

Java


http://www.java.com/en/download/manual.jsp

WMP
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/download/AllDownloads.aspx?displang=en&qstechnology

Muhammed
06-02-2010, 11:37 AM
مفيش أي مشكلة بالراديو, ياريت نتأكد أن في ميديا بلاير علي الجهاز وأخر أصدار من جافا زي ما عبد الرحمن وضح
ولو لسه في مشكلة حاول تجرب متصفح أخر غير اللي بتستخدمه
شكراً جزيلاً

blue
06-02-2010, 03:07 PM
http://www.java.com/en/download/manual.jsp (http://www.java.com/en/download/manual.jsp)


انا فتحت الصفحة دي .. واخترت داونلود..لكن بتظهرلي صفحة فاضية.. مش عارف فين المشكلة !!؟؟

Elza3im
06-02-2010, 05:49 PM
أنا عملت إلي قال عليه الأخ عبد الرحمن وبرده نفس المشكله أرجوكم الحل - أو أنكم ترجعوا البث على الوين أمب

Ahmed El Ganayni
06-02-2010, 06:00 PM
Internet Explorer حضرتك بس جرب ال

Sherif Man
06-02-2010, 06:09 PM
وانا بردة ياجماعة نفس المشكلة معايا

مع انى مسطب الجافا

Abd El-Rahman
06-02-2010, 06:13 PM
أنا عملت إلي قال عليه الأخ عبد الرحمن وبرده نفس المشكله أرجوكم الحل - أو أنكم ترجعوا البث على الوين أمب


علي فكرة انا مشغل الراديو من الوين امب
:yes:
copy

http://174.36.164.27/diabfm

و اكتبه فوق في المكان اللي بتكبت فيه الموقع في الفايرفوكس او الاكسبلولر
و شوف كده
:rose:

Elza3im
06-02-2010, 06:26 PM
علي فكرة انا مشغل الراديو من الوين امب
:yes:
Copy

http://174.36.164.27/diabfm

و اكتبه فوق في المكان اللي بتكبت فيه الموقع في الفايرفوكس او الاكسبلولر
و شوف كده
:rose:


للأسف مش شغال برده يا عبد الرحمن حرام والله و بشغله على برنامج gom player

بيشتغل الأغنيه ويقوم جاي فاصل خالص - أرجوكم الحل

Diab Knight
06-02-2010, 07:39 PM
Still the same problem :S

kazooza
06-02-2010, 08:10 PM
مقيش اى مشكلة

حمل الاداة دى

http://www.mediafire.com/?ymm4kwmo2o5

واقفل الفاير قوكس

و سطب الاداة

وشغل الفاير فوكس

وخلاص كدا

Elza3im
06-02-2010, 10:40 PM
مقيش اى مشكلة

حمل الاداة دى

http://www.mediafire.com/?ymm4kwmo2o5

واقفل الفاير قوكس

و سطب الاداة

وشغل الفاير فوكس

وخلاص كدا

للأسف برده نفس المشكله .. أرجوكم يا أخواني الحل

Diab Knight
06-03-2010, 12:54 PM
Thanks All , I installed A new Windows ... And its Working =) ...... thanx guys

7oss
06-04-2010, 01:22 PM
انا مش عارف اشغلوا على الموبايل مع انى بشغل محطات راديو على النت من الموبايل عادى
:rolleyes:
الموبايل
n97

Eng Prodigy™
06-04-2010, 01:36 PM
هو شغال علي الانترنت اكسبلورر كويس اوي

Abd El-Rahman
06-04-2010, 01:40 PM
انا مش عارف اشغلوا على الموبايل مع انى بشغل محطات راديو على النت من الموبايل عادى
:rolleyes:
الموبايل
n97


لسه شوية علي موضوع الموبايل


شوف ده كده
http://www.amrdiab.net/forum/showpost.php?p=517959&postcount=7
:rose:

robinho
06-04-2010, 02:52 PM
أعتقد بيشتغل على
internet explorar
بس لأنه عندي مش شغال على
google chrome

but I hear Diab FM using google chrome no problem. check it again bro.

sEmSem13
06-05-2010, 02:08 PM
بس انا لاحظت انه لما النت يبقى بطىء مش بتشتغل الاذاعة يعني لازملها نت سريع مش كده برضو؟؟
ودي مشكلة لانه مش دايما النت بيبقى سريع

mohasab
06-07-2010, 02:35 AM
بس انا لاحظت انه لما النت يبقى بطىء مش بتشتغل الاذاعة يعني لازملها نت سريع مش كده برضو؟؟
ودي مشكلة لانه مش دايما النت بيبقى سريع
لا مش شرط يكون سريع
هو بس لازم يكون البنج هادي ومفيش سحب لسرعة الخط في حاجة تانية زي تحميل مثلا
وبرده مسيكونش فيه تقطيع علي الخط
يعني يكون البنج زي ماقلتلك هادي وكمان ميكونش فيه ريكويستات كتير
بس الاذاعة شغالة تمام والسيرفر بتاعها ثابت ومفيهوش مشاكل