PDA

View Full Version : ازاى اشغل دياب اف ام؟



mar3i
09-20-2010, 07:42 PM
انا لحد دلوقت معرفش ازى اوصل لدياب اف ام مش عارف هيا ليها تردد ع الراديو ولا ازاى اشغلها ع النت بليز يجماعة حد يساعدنى فالموضوع دا
وجزاكم الله خيرا
ومعلش دوشنكوا على طول كدا

HeNRY 14
09-20-2010, 07:50 PM
ملهاش تردد ع الراديو
وتقدر تشغلها من هنا

http://www.diabfm.com/streamer.html

ومكان التوبيك مش هنا ولاى استفسارات مشابهه من هنا

http://amrdiab.net/forum/forumdisplay.php?f=15

Ahmed ehap
09-20-2010, 07:51 PM
الأذاعة ملهاش تردد على الراديو و اتفضل اللينك اهو
http://www.diabfm.com/streamer.html

mar3i
09-24-2010, 09:46 AM
لو سمحتم يجماعة انا بعد مدخلت ع اللينك دا جابلى صحفة وبعدين فتحت صفحة فيها الخطوات بس بيقولى دوس ع سفارى ايكون وانا مش عارف اجيبها منين يريت حد يفدنى لأنى بقالى يومين محتاااااااااس

Tammam
09-24-2010, 06:13 PM
شكرا على وضع الرابط

mar3i
09-26-2010, 03:00 AM
لو سمحتم يجماعة انا بعد مدخلت ع اللينك دا جابلى صحفة وبعدين فتحت صفحة فيها الخطوات بس بيقولى دوس ع سفارى ايكون وانا مش عارف اجيبها منين يريت حد يفدنى لأنى بقالى 4 ايام محتاااااااااس

Mido Ahmed
09-26-2010, 03:12 AM
http://www.diabfm.com/streamer.html (http://www.diabfm.com/streamer.html)
انت المفروض اول ما تضغط ع اللينك دة الاذاعه تشتغل ع طول

لو مشتغلتش برضو معاك
اعمل برنت سكرين وهات الصوره وان شاء الله اقدر اساعدك

mar3i
09-26-2010, 03:19 AM
http://www.2shared.com/photo/a0UbDZq3/1_online.html
بردو
انا بعتلك الصورة وشوف بقى اعمل ايه

Mido Ahmed
09-26-2010, 03:49 AM
طيب جربت تشغل الازاعه ع متصفح الاكسبلورر
اصل ممكن تكون المشكله من الفاير فوكس
ومش عارف اية السفارى ايكون دى
جرب ع متصفح تانى وشوف لو هيا نفس المشكلة ولا اية

mar3i
09-26-2010, 04:03 AM
جربتها ونفس المشكلة والله

mar3i
09-30-2010, 07:56 AM
يجمااااااااااااااعة بليز حد يقولى المشكله فإيه وليه دياب اف ام مش بتشتغل عندى
هيا المشكلة دى محصلتش عند حد غيرى انا
مفيش حل طيب ولا ايه
any body help me pls

DR/MOSAAD
10-11-2010, 05:55 PM
ممكن يكون عايز فلاش بلاير